Kontakt

pc laptop servis borca

Pozovite nas 

063 / 65 - 65 - 62

mail: servis@pckompanija.rs

Klikom na ikonicu (Kako do nas ) i sliku mape Borče dobićete našu lokaciju na Google Mapi

Dolazak iz pravca Beograda 

  • Skrecete levo iza EKO pumpe (JNA ulica) i idete ulicom  do trospratnih zgrada (obdanište Dunavska bajka) i skrećete desno u Milana Ajvaza i nastavite pravo tom ulicom do presecanja sa KOSOVOPOLJSKOM nakon čega nastavljate pravo i peta kapija je naša.  
Dolazak iz pravca Zemuna 
 
  • Prođete SHOPY centar, nastavite zr. putem  i skrećete desno ili kod MOTELA TARA ili već kod EKO pumpe. (priča od Dolazak iz Beograda )
  • Ako skrećete kod Motela Tara (Mihajla Šolohova ) idete ulicom do gvožđare na ćošku sa Save Mrkalja i tu srećete levo u Save Mrkalja, nastavljate pravo do kraja ulice kada se ulazite u Kosovopoljsku ulicu i skrećete  levo  u Kosovopoljsku i  odmah levo u drugi deo Save Mrkalja gde se nalazimo, peta kapija je naša
   Dolazak iz centra 4/5 
  • Dolazite ili preko “Konga” tj Bratstva jedinstva sa  Save Mrkalja i idete tom ulicom, prolazite pijacu i na samom kraju ulice ulazite na Kosovopoljsku, gde skrećete levo i prva levo u drugi deo Save Mrkalja, mi se nalazimo u petoj kapiji.

Dolazak iz centra 1 

  • Dolazite ulicom Valjevskog odreda i skrećete desno u Kosovopoljsku ulicu ,nakon toga skrećete u drugu levo (prva levo vodi ka pijaci). I 5 ta kapija je naša 

Dolazak iz centra 3 

  • Dolazite preko pošte – Valjevskog odreda, skrećete levo u Kosovopoljsku ulicu i nakon toga drugo skretanje levo (prvo skretanje je ka pijaci) i naša je 5ta kapija. 

Forma za kontakt

Molimo unesite Vaše ime, ovo polje je obavezno
Molimo unesite Vaš broj mobilnog telefona, ovo polje je obavezno
Molimo unesite Vaš mejl, ovo polje je obavezno
Molimo unesite Vašu poruku, ovo polje je obavezno

 

Pozovite nas