Vršimo sledeće usluge:

PC Kompanija u Beogradu obavlja popravke laptopova: Asus, Acer, Emachines, Fujitsu Siemens, HP, Dell, LG, IBM, Lenovo, Toshiba, Samsung, Sony. Najcešći problem na laptopu je hardverski i nastaje nepažnjom korisnika (prosuta tečnost po tastaturi), ali i usled oštećenja hardvera (polomljen ekran, flet kabl, baterija, ventilator, polomljen ulaz za punjač-DC konektor, pokvaren punjač, polomljene šarke, laptop pregreva … itd). Čišćenje laptopa, lakši kvarovi i instalacije obavljaju se odmah (mogući dolazak na adresu), dok teži kvar na laptopu popravlja naš servis laptopova.

Čišćenje virusa

Čišćenje virusa sa računara se obavlja kada se primete simptomi kao što su: računar radi sporo, sistem se ne podiže, iskaču stalno prozori i reklame, internet je jako spor, youtube se koči, sistem se sporo podiže, izlazi plavi ekran, Virusi novije generacije često blokiraju pristup programima i fajlovima ili traže plaćanje, ali njihovo brisanje zahteva stručan pc servis računara kako bi se obezbedio uslov da svi podaci budu spašeni, a samo virus bude sigurno obrisan.

Instalacija sistema

Instalacija sistema Windows 10, 8, Win 7, XP, Linux i MAC se obavlja na laptop ili desktop računaru bez operativnog sistema. Takodje, podizanje/obaranje sistema se obavlja i zbog oštećenja operativnog sistema ili iz bilo kog drugog razloga. U svakom slučaju vršimo instaliranje sistema po želji i po zahtevima vašeg računara. Bilo da ste kod kuće ili na poslu, po potrebi, hitno dolazimo kod Vas. Uz sistem se vrši instalacija drajvera i osnovnih programa. Instalacija sistema na popustu košta 1.500 dinara.

Pozovite nas